Butik

Røde Kors Butik Rødovre

Hos Røde Kors Butikken i Rødovre møder du søde og engagerede frivillige, der sælger lækkert genbrugstøj, møbler, legetøj, linned, køkkenmaskiner, service og meget mere. Kom forbi og se vores store udvalg og støt samtidig et godt formål!

Lokalt hjælper vi mange mennesker, som af den ene eller den anden årsag har det svært – og vi gør det i øjenhøjde. Salget fra butikken er med at støtte og udbygge Røde Kors' lokale, nationale og internationale humanitære aktiviteter.

Du finder møbler, ting og sager i stue etagen og på 1. sal kan du bruge rigtig lang tid på at finde det lækre tøj på at af vores mange stativer!

Du kan se nogle af vores varer, læse om kampagner og meget mere på vores Facebook side https://www.facebook.com/RodeKorsButikRodovre/

 

Butikkens åbningstider

Mandag kl. 10:00 til kl. 17:30

Tirsdag – butikken er lukket

Onsdag kl. 10:00 til kl. 17:30

Torsdag kl. 10:00 til kl. 17:30

Fredag kl. 10:00 til kl. 17:30

Den første lørdag hver måned kl. 10:00 til kl. 14:00

Søndag – butikken er lukket

 

Adresse

Rødovrevej 95

2610 Rødovre

Tlf.:  36 72 90 09

 

Donationer

Vi modtager med tak alle donationer i form af tøj, legetøj, linned, møbler, nips, bøger og alt til hjemmet. Vi må dog desværre takke nej tak til madrasser. I visse perioder kan det forekomme, at vi må sige nej tak til bøger – i så fald vil der være skiltet i butikken.

Møbler modtages med tak, men i øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde afhentning, da vi mangler både bil og chauffør. Man er naturligvis velkommen til at kontakte andre Røde Kors butikker, som kan tilbyde afhentning af indbo (f.eks. Røde Kors Taastrup).

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til butikken i åbningstiden eller kontakte vores butiksleder – du kan finde kontaktinformation nedenfor.

Bliv frivillig i Butikken

Vi har brug for al den frivillige hjælp, som vi kan få – arbejdet kan blandt andet være: betjening af kunder, sortering af tøj, istandsættelse af diverse ting og sager, eller hjælpe med de lidt tungere opgaver.

Du kan læse mere om at være frivillig i butikken ved at klikke her: http://frivilligjob.jobbank.dk/job/52807.

Lige i øjeblikket leder vi især efter personer, som kan hjælpe med at teste el apparater, som vi får doneret. Blot to timer om ugen er en kæmpe hjælp. Du kan læse mere om det at være ”tester” ved at klikke her: 

Du er også velkommen til at kontakte vores butiksleder Iben Rohde, hvis du gerne vil høre lidt mere om det at være frivillig i butikken.  Du kan fange hende på tlf. 25 26 18 63 eller via e-mail: ibenrohde@live.dk

Priser

Alle priser er fastsat af personale i butikken eller fastsat af standard priser fastlagt af Røde Kors. Butikkens politiker, at priser fastsættes efter varens stand og anslået gensalgsværdi. Der gives ikke nedslag i prisen eller mængde-rabat (med mindre angivet på varen), da vores priser er sat efter, at vare er brugte. Udvalgte varer sælges dog til ekstra nedsatte priser – disse er klart markeret rundt om i butikken.

Man kan betale med kontanter, MobilePay og VisaDankort. Vi kan desværre ikke modtage andre korttyper, såsom MasterCard og Amex.

 

 

2016_ting-og-sager-300-200