At være frivillig i vores genbrugsbutik

At være frivillig i vores genbrugsbutik

 

At være frivillig i vores genbrugsbutik

At være frivillig kan være berigende – uanset hvilke opgaver eller alder man måtte have. Opgaverne er varierende, og derfor er der heldigvis plads til alle. Nedenfor kan du læse

mere om de forskellige opgaver, og hvis lysten skulle være der, så send endelig en mail til os – så tager vi en uformel snak om mulighederne.

Brug dine muskler og gode humør - bliv frivillig chauffør!

Man behøves ikke være supermand og bum stærk, da alle hjælpemidler er til rådighed, og vi løfter, hvad vi kan bærer – og kun fra stueetager, resten siger vi pænt nej tak til.

I øjeblikket er vi ved at samle et hold, som kan tage ansvar for vores møbelafdeling. Vi søger efter friske M/K, som har mod på at være chauffør, fikse møbler, hjælpe med udstilling og/eller stå for den mere administrative del.

Læs mere om at være en smilende møbelmand

Blinkende lygter og radioer med skratlyde – den går ikke!

Vi får en del forskellige el-artikler ind, som vi meget gerne vil sælge. Dog skal udstyret virke, og derfor skal det testes, inden det sættes til salg. Vi tester alt lige fra cykellygter, legetøj, kaffemaskiner og meget mere. Man skal ikke være elektriker for at blive ”tester”, blot man har interessen.

Læs mere om at være ”elektrisk” 

Farver og mønstre på bløde klæder

Afdelingen for tøj, smykker, sko og tasker er den største i butikken. Vores containere bliver fyldt dagligt med lækkert tøj til børn og voksne – så vi har altid noget nyt og spændende at tilbyde vores kunder. Skulle du have lyst til at hjælpe med at sortere tøjet, lave flotte udstillinger i butikken eller betjene kunderne – så har vi brug for dig!

Læs mere om at blive tøj-specialist

Lysestager, kaffestel eller pander?

Lige fra de praktiske køkkenting til figuren til vindueskarmen – vi har det hele. At sortere og gøre det hele klar til salg er en spændende opgave – og se en glad kunde forlade butikken med lige netop den ting, som du har sat ud på salgshylden er en dejlig oplevelse.

Læs mere om at bruge dit øje for detaljer

Der mangler et søm på væggen!

Kan du lide at bruge dine hænder og lave småreparationer, så kom ned i butikken og giv en hånd med, når vi har vores små interne projekter. Det er alt lige fra ophæng af tavler, bygge en reol til opbevaring og meget andet.

Læs mere om at være handy

Er du studerende - opgradér dit CV

Som studerende er det altid en fordel at have erfaring, når man skal ud og have fat på jobbet. At være frivillig nogle timer om ugen kan give dig den erfaring. Man får ligeledes mulighed for at opleve en arbejdsplads med dets struktur og arbejdsgange. Vi vil dog love dig, at denne arbejdsplads er ganske uformel, og der er altid tid til sjov.

Kom forbi butikken og spørg efter Lolita, Yrsa eller Iben

På dagpenge eller kontanthjælp – hvad med at blive praktikant?

Hvis du er arbejdssøgende og trænger til at ruske lidt op i hverdagen, så bør du overveje et forløb som praktikant i butikken. Vi samarbejder med jobcentrene i kommunerne, og der er gode muligheder for at komme i praktik. Arbejdsopgaverne bestemmes i samarbejde med dig og din jobkonsulent – det samme gælder antal timer om ugen.

Selvom du er ledig, må du gerne være frivillig uden at det er et praktikforløb. Dog skal du have godkendelse fra din jobkonsulent inden du kan starte – og du skal være opmærksom på, at der er begrænsninger på antal timer du kan bruge som frivillig.

Kontakt din jobkonsulent og høre nærmere

Du er velkommen til at kontakte en fra butikkens styregruppe, hvis du gerne vil høre lidt mere om det at være frivillig i butikken.  Du kan blot komme forbi i åbningstiden eller sende os en e-mail.

2018 Mand ved tøj