Butikken er genåbnet efter istandsættelse d. 9. november.

Butikken er genåbnet efter istandsættelse d. 9. november.

Der var mange der benyttede lejligheden til at bese de fint istandsatte butikslokaler og samtidigt nyde en kop kaffe med kage. Der var fint salg af de opstillede varer, og de frivillige i butikken var travlt optagne af at fylde nye varer på hylderne. Det var derfor hele tiden muligt at gøre gode køb.

Der var kommet nye lette reoler og møblerne var trukket frem i lokalet så den bagerste del var overladt til glas, juleting, legetøj og bøger. Porcelænet havde fået en god plads på en lang reol lige ved indgangen.

Butikken holder ekstraordinært åbent om lørdagen fra d. 26 november til d. 17. december fra kl 10-14.

Derudover er der som normalt åbent mandag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 10-17.30.

Velkommen!

Glas
Glas
Porselæn
Porselæn
møbler
møbler
Diverse
Jul med mere