Lektiehjælpen i Rødovre er blevet indstillet til “Årets ildsjæl”!

Lektiehjælpen i Rødovre er blevet indstillet til “Årets ildsjæl”!

Hvert år vælges en foreining, en gruppe eller en person til “Årets ildsjæl”. I år er Røde Kors Rødovres Lektiehjælp, der har til huse på Café Biblioteket, Nørrekær 8, blevet indstillet til titlen.

Indstilling til årets ildsjæl 2017 – Lektiehjælperne i Kærene (Røde Kors)
Lektie Caféen har eksisteret i mere end 12 år, den har til huse i Café Biblioteket og altid haft et tæt samarbejde med styregruppen i Kærene. Der er tilknyttet 8-12 frivillige lektiehjælpere med vidt forskellige baggrunde. Unge studerede, folk på arbejdsmarkedet, men de fleste er gået på pension. Lektiehjælperne har meget forskellige baggrunde; folkeskolelærer, tidligere gymnasielærer, økonomer, matematik fra universitetet, arbejdet hos Novo osv.
Og det er netop forskelligheden der gør, at børn og voksne fungerer så godt sammen. Der tilbydes forskellige fagligheder, men også meget forskellig ”kemi”, nogle er pædagogiske andre lidt mindre . Men ens for alle, fagligheden er i højsædet.

Link til Aktiviteten: Lektiehjælp for børn og unge

Link til indstillingen her

Lektiehjælp 11 - Kopi Lektiehjælp 6 Lektiehjælp 17

Fotos fra Lektiehjælpen er taget af: Lene Vendelbo (Røde Kors)