Velkommen til Røde Kors Rødovre

Velkommen til Røde Kors Rødovre

Velkommen til Røde Kors, Rødovre

I Røde Kors Rødovre er vi mere end 150 engagerede frivillige, som bidrager til alle vores aktiviteter.

Lokalt hjælper vi mange mennesker, som af den ene eller den anden årsag har det svært – og vi gør det i øjenhøjde. Vores sociale aktiviteter er vokset væsentligt over de seneste år, og vi forventer et forøget behov for støtte blandt andet i forbindelse med modtagelse af flere flygtninge i kommunen.

Vi støtter også Røde Kors’ internationale humanitære aktiviteter med midler fra den årlige landsindsamling og fra salget i vores butik, som er under udvikling. Og så har vi rigtig mange nørklere, som blandt andet syr og strikker tøj til børn ude i verden og til de danske hjemløse.

Du kan læse mere om vores aktiviteter her på hjemmesiden, og vi håber, at du vil være interesseret i at blive en del af vores fællesskab. Du kan kontakte mig på mail lottetybjerg@gmail.com eller vores aktivitetsledere, som du finder under de enkelte aktiviteter. Vi vil hilse dig velkommen.

Du kan også støtte os ved at blive medlem link til Landskontoret (hvis du ikke bor Rødovre Kommune, så kontakt os) eller give et kontant bidrag til vores arbejde.  Du kan indbetale på reg. 4183 konto nr. 3312038552 eller via Mobile Pay  21 38 43 31. Alle bidrag modtages med taknemmelighed.

Venlig hilsen

Lotte Tybjerg-Pedersen

Formand for afdelingen