Uddeling af Føtex overskudsvarer Lillejuleaften

Uddeling af Føtex overskudsvarer Lillejuleaften

Igen i år havde Føtex i Rødovre Centrum doneret deres overskudsvarer til Røde Kors Rødovre Lillejuleaften. Der var en utrolig mængde varer:  ænder, flæskestege, grøntsager, frugt, brød, kager og mejeriprodukter. Derudover var der også 4 almindelige juletræer og 3 af plastic 🙂

Vi havde aftalt med en del familier at de kunne komme og hente varerne kl 21 og de fik lov at gå rundt og selv vælge hvad de ville tage med hjem. Men vi kunne også se at der var meget mere og derfor satte vi en note på Facebook om at der var fri afhentning fra kl. 21.30. På trods af dette havde vi en del i overskud som blev kørt til Glostrup hvor der var generel uddeling af overskudsvarer for at hindre madspild.

Mange tak til Føtex for den flotte donation. Det blev en dejlig aften og alle gik glade hjem.

Rigtig Glædelig Jul!