Nørklernes produkter med på modemesse

Nørklernes produkter med på modemesse

Modefirmaet Samsøe Samsøe vil gerne gøre noget godt for miljøet, og derfor donerer de udgåede modeller og andet fra kollektionerne, der ikke mere kan bruges til Røde Kors Rødovre. Det bliver til ca. en stor kasse en gang om måneden.

Nørklerne i Røde Kors Rødovre er meget glade for donationerne.

De strikkede varer bliver pillet op og der strikkes bl. a. huer og halstørklæder af det indvundne garn.

Af tøjet bliver der syet veste, bukser, T-shirts m.v.

Samsøe Samsøe ville gerne se hvad Nørklerne havde fået ud af donationerne og kom på besøg hos Nørklernes aktivitetsleder Bente Breinholt, som havde lavet en flot udstilling på sit lange spisebord af alle produkterne.

Samsøe Samsøe var så begejstrede for produkterne, at de tog nogle af dem med for at vise dem frem på en kommende modemesse. Her ville de også iføre sig en af de syede veste og vise de besøgende hvad Nørklerne hos Røde Kors Rødovre kan fremtrylle af deres aflagte kreationer.

Alle er meget glade for dette frugtbare samarbejde.