Integrationscaféen for flygtninge i Rødovre kom godt fra start

Integrationscaféen for flygtninge i Rødovre kom godt fra start

Integrationscaféen for nye flygtninge i Rødovre er kommet godt i gang. Caféen, som er et resultat af  et samarbejde mellem Røde Kors Rødovre og Frivilligcenteret, blev i dag besøgt af 31 ukrainere, både børn, unge og voksne. Aktivitetsleder Anne Marie Gade bød velkommen på engelsk med tolkning til ukrainsk og pointerede, at det er brugerne af caféen, der skal beslutte indholdet. De frivillige vil stå for kaffe, saftevand og småkager og sørge for, at der er legeaktiviteter for børnene.
I dag gik snakken ivrigt mellem de voksne, mens der var gang i bordtennis, fodbold og stenmaling for børn og legesyge voksne. Efter et par hyggelige timer blev der taget afsked med store smil, tak for i dag og på gensyn næste lørdag.
Integrationscaféen er åben hver lørdag 10-12.30 i Cafébiblioteket, Nørrekær 8.